Over digistart

Ontdek wie we zijn, waar wij voor staan en waarom we elke morgen vol enthousiasme aan het werk gaan.

Over digistart

Ontdek wie we zijn, waar wij voor staan en waarom we elke morgen vol enthousiasme aan het werk gaan.

Maak kennis met digistart.

Wist je dat digistart een initiatief is van Happydigital? Wij zijn een stel vakidioten met een passie voor design en een innerlijke drive om zo veel mogelijk bedrijven te helpen navigeren in de online wereld. Met Happydigital doen wij dit voor de wat grotere ondernemingen op maatwerk basis. Ons doel met digistart is om de kleinere MKB-er, lokale ondernemer en ZZP-er te voorzien van een sprekende online identiteit op basis van een professionele template.

We zijn een klein team van enthousiaste jongens die kennis van zaken hebben en die dolgraag met je mee denken over de digitale uitdagingen van jouw bedrijf. Het flex-werken hebben we inmiddels helemaal omarmd en van weekend werk zijn we ook niet vies. We zijn dus nét even anders dan de meeste webdesignbureau's, maar daar ligt juist onze kracht. We houden van een vlotte aanpak, duidelijke communicatie en simpelweg goed design. Geen poespas, maar een website die werkt en meerwaarde levert.

  • Kwalitatief goede websites die resultaat opleveren.
  • We houden van lekker vlot, maar we nemen altijd de tijd om dingen rustig uit te leggen.
  • We zijn gek op design. En dat zie jij terug.
  • Een gezonde dosis Noord-Hollandse nuchterheid.

Zes kernwaarden die ons vormen:

Wij houden van sparren

We houden van snelle, duidelijke communicatie. We staan vrijwel elke dag klaar om je te helpen en denken graag met je mee.
01

Vakkundig

Websites bouwen is ons ding. We werken sinds dag 1 met Webflow en we kunnen het platform inmiddels dromen. Voor ons geen uitdaging te groot.
02

Flexibel

Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We werken 's avonds graag nog een uurtje door en maken ook geen probleem van weekendwerk.
03

Creatief & innoverend

Als echte vakidioten houden we onze industrie goed in de gaten. We werken graag met de laatste technieken en omarmen verandering met open armen.
04

Betaalbaar

Een professionele bedrijfswebsite was nog nooit zo betaalbaar. Door onze slimme aanpak en agile werkwijze kunnen wij ons websitepakket aanbieden voor een prikkie.
05

Pragmatisch

Resultaten behalen, dat doen wij het liefst. We zetten onze kennis graag in om technische vraagstukken te overbruggen maar voor ini-mini design iteraties staan wij niet te springen.
06

Aanpak:

Kennismaking

Onder het genot van een (virtuele) kop koffie leren we elkaar kennen en nemen we jouw website wensen door.
01

Aan de slag

Laptop aan, handen uit de mouwen, koptelefoon op en een lekker drankje op tafel. Tijd om online pareltjes te maken.
02

Feedback

Binnen een week of 2 zul je de eerste opzet van je nieuwe website ontvangen! Jouw moment om feedback te geven.
03

Puntjes op de i

Met de feedback puntjes vers in ons achterhoofd (en op papier) maken wij jouw website compleet en kunnen we online! hoera!
04

Actie in de taxi!

Wil jij over een aantal weken de eigenaar zijn van een te gekke nieuwe website? Wij gaan dit avontuur graag met je aan.
100% vrijblijvend
Offerte binnen 24u in je inbox